Corona Açık Profil bilgileri Corona nickli üyeye özel mesaj gönderin Corona nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 25 Ekim 2016 Bulunduğu yer El Castillo del Diablo Yaş 36 Mesajlar 35 Seslenildi 14 Mesaj Etiketlendi 0 Konu Ruh Hali Corona'da kim be? 31 Ekim 2016 1 beni tanıyan tanır, tanımayan örnek alır diye giriş yapasım geldi. neyse yapmıyım... ismim batuhan. 26 yaşındayım oğlak burcuyum. GALATASARAY'lıyım. mühendisim ama mesleğim emlakçılık. yarı Angara yarı Azeriyem istanbulda yaşarım. onun dışında rap yaparım. beatmaker, aranjör gibi yeteneklerimi limitine kadar kullanırım. iyi derecede ingilizce bilirim. bana ingilizce küfür edemezsiniz yani, anlarım. boş zamanlarımda joking yaparım. bazen halısaha maçlarına da katılırım. fifa 17'de rakip tanımam. football manager dahisiyim. iddaa'da oynarım. narsist olduğumu söylerler ama yok öyle bişey. inanmayın. şimdilik bu kadarı yeterli sanırım. beni tanıyan tanımayan herkese selam ederim dostlar. Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.