Normal şartlarda bu tarz konulardan hep kaçınırım.Çünkü bilen bilmeyen herkes taraflı ve tarafsız herkes ama bir yerde taraflı yorum yapmaya başlar. Biraz da insan içgüdüsüdür kayırma yapmak , insan kendi karakterinde olan insanı kayırır sürekli. Konunun @Regex'i ilgilendiren kısmınından bi'haberim.Konuyla ilgili bilgim var dersem yalan olur bu yüzden.

Ama şu az önceki muhabbet biraz miğdemi bulandırmadı dersem yalan olur. Sevgili @Bardak @Bardak2 denen arkadaş ben hep söylerim üslup önemlidir diye.İnsanların kendi fikir ve değer yargılarını savunmasından daha güzel hiç bir şey yoktur. Elbette ki kendinize yakın olan insanlara bazı şeyleri konduramamanız normaldir,buna hakta veriririm.
Ama bunu doğru üslupla yaparsanız.hem karşınızdan takdir görürsünüz hem de saygı duyulur dinlenirsiniz.Az önce karakterinizin yettiği kadarıyla bir tavır sergilediniz kanaatimce.

Başta da söylediğim gibi ben bazı şeylerin içinde bulunmaktan hoşlanmıyorum.çünkü ne kadar üslubunuzu korursanız koruyun karşı taraf kapasitesi yettiğince anlıyor ve yorumluyor.

Bir bayana küfür etmek ,bayanı geçiyorum bir insana küfür etmek sizi hiç bir şekilde savunduğunuz konularda haklı çıkarmayacaktı , çıkamayacaksınız da zaten ..