Bardak, üye adına sahip kişinin taraf tutabilirliği var fakat taraflı yorum yaptığını düşünmüyorum. Ben Esra'yı bilirim, böyle bir şey yapmaz, demesi fazla insani.
Esra ve Damla'ya eşit miktarda sempatim var fakat kimseyi bilmem. Kimsenin savunucusu olmamakla birlikte hal, tavır ve davranışları savunulabilirliğim mevcut.
Bardak'ın belge istemesi ise hangi tarafa meyilli olduğunu gösterir, öncelikli olarak yakın olduklarına sormasını salık veririm. Madem bir şey yapıyorsun hakkını ver. Sor, öyle gel.
Benim yorumum, varsayımlar üzerinedir. Yapılmış ise ben de varım, aynı şekilde karşılık verebilme gücüne sahibim denmiştir, kötü şey değil. Tekrar da sakınca görmedim.
Yapılmamış ise de ellerine fevkalede bir koz geçmiştir. Neden kullanmıyorlar? Işin rengini muazzam bir şekilde değiştirir iftira, varsa böylesi bir şey neden savunulmuyor?
Her şeyden öne, daha objektif bakabilen, kişilerden çok olayları, mantıklı değerlendirme yetisine sahip üyeleri arıyor gözlerim. Neredesiniz tatlışlarım?
Her iki taraf için de şunu söyleyebilirim ki, hayranlığı insiyatif sahibi olmasını engelleyen, düşünce yetisi kilitli, fanatik, gözü kapalı, sogulamak nedir bilmeyen, itaatkar olmakta beis görmeyen müritlere sahipler.