Akers kimdir ?
Size biraz Akersi tanıtayım Akers kimseye rahatsızlık vermez bu banlanmamdaki gerekçe hiç hoşuma gitmedi yeri ve zamanı gelmişken belirteyim.
Akers; Hafta içi olan iş yoğunluğunun stresini akşamları & hafta sonları atmaya çalışır.
Şunuda belirtmeliyimki burası bir eğlence platformu,eski takıldığım yerde sevdiğim bir kaç insan burada onlarda burada olmamı istedigi için bende buradayım sevdim burayi takılıyorum.
Eğlenip gülmek , vakit geçirmek için giriyorum.Forum yönetiminde olan kişilerin gözlemledigim kadarıyla olgun bireyler oldugunu düşünüyorum.
Fakat üyeleri uzaklaştırırken yeteri kadar gözlem yapmadıklarınıda düşünüyorum.Sebep sonuç ilişkisi her problemin çözümü için önemlidir, bunu vurgulamakta fayda var.
Bu düşüncemi dile getirdim diyede banlanmam herhalde ?
Çünkü forum oyunlarında yaptığım yorumlardan alınan alıngan iki üyeden ötürü banlandım.Rahatsız ettiğim için değil. Bu üye sayısı iki olduğu için çoğul ekini almış ÜYELER olmuş. Banlama gerekçesi o cümle çok yanlış olmuş. "Üyelere rahatsızlık verdiği için banlamıştır" bu cümle hoşuma gitmediği için ve forumdaki oyun konularını fazla ciddiye alan arkadaşlar ve kendimi tanıtmak için bu konuyu açma gereği duydum
Benim kişiligim hakkında az çok fikir sahibi olan insanlar şakalaşmayı sevdigimi çok iyi bilir.
Herkes şaka sevmez kaldıramaz bunu sezdiğim anda uzatmam bunun bilincindeyim eyvallah.
Lakin kimse burda "Forumdan bi partner seç , Forumda kim kime yakisiyor , Üstteki Üye Size Askini ilan etse tepkiniz Ne Olurdu ? Üstteki üye evde kalsa alırmıydın ?
gibi başlıklar altında benden ciddi olmamı beklemesin hakaret içermeyen yorumlar karşısında alınganlık göstermesin.Saygısızlık yapıldığını düşünmesin.
Benim için burdaki üye Ahmet olmuş Ayşe olmus 30 yaşındaymış 15 yaşındaymış hiç umrumda degil.
Benim şahsım ile ilgili yorum yapmadıkları takdirde, asla tanımadığım insanlara şahsı ile ilgili küçük düşürücü hakaret içeren yorumlar yapmam.
Yaptığım yorumlar espriler forumda çizdigi üyelik profiline bağlıdır bunun bilinmesini isterim.
Çünkü ben kimseyi şahıs olarak tanımıyorum aynı şekilde kimsede beni tanımaz.
Forum oyunlarını seven biriyim foruma giriş amacımı yukarıda belirtmiştim.Eğlenip gülmek , vakit geçirmek stres atmak için giriyorum
Forum oyunları ; İnsanin vaktini hos geçirmesi oyalanmasi,eğlenmesi için değilmi ?
Zaten bu bölüm içerisinde eğlenceli zaman geçirmemizi sağlamak amacı ile oynayabilecegimiz oyunlar mevcut değilmi ?
Bazı kişilerin hayatında yaşadığı tatsızlıklar ve olumsuzluklar ile ilgilenmiyorum ben, beni veya bir başkasınıda ilgilendirmez diye düşünüyorum.
İnsanlarin bunu forum oyunlarında dile getirip forum oyunları bölümünde gülüp eğlenmek yerine farklı beklentiler içerisinde olması çok enteresan geliyor bana. Neyse diyip geçiştirelim fazla üzerinde durmayacağım.
Akers Açık sözlüdür,Asla düsüncelerini dile getirmekten kaçınmaz şikayeti hiç sevmez, yalaka ve sürekli birilerine yaranmak için çıkarları doğrultusunda hareket eden karakter yoksunu insanlardan nefret eder.
Malcolm X bir sözü var;
Dogrudan yanayım, kim söylerse söylesin. Adaletten yanayım, kimin yanında ya da karşısında olursa olsun.
Akers; Hayatında aldığı kararları uygulayan, tavrı sonuçlara göre değişmeyen biridir.