Noura Nickli Üyeden Alıntı
Siyasi görüşlerinde hem fikiriz, kendini bilen laubaliliği sevmeyen saygı duyduğum bir beyfendi.
@
Noura ortak paydamız her daim vatan ve millettir.
Buralarda olmanız,sitenin hemen her yerinde duyarlı ve ilgili olmanız gerçekten çok hoş.
Benimle ilgili düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Bunlar içinizin temizliğinin ve iyi niyetinizin göstergesidir.
Damla Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Cem.
Sırası geldi sırdaşım, sırası geldi dert ortağım, sırası geldi dostum, sırası geldi kardeşim, daha bir sürü sırası geldi mi diye sıralayabilirim.
Bunca zaman beraber olmamıza rağmen, hiç değişmeyen, çizgisini hiç bozmayan, bize her zaman dost olarak yaklaşan değerli insan.
Ayrıca, kendisi çok gıcıktır.!
Umuyorum, dostluğumuz hep böyle devam eder ve sen bizden, gönüllerimizden hiç gitmezsin.
Ve sen, hiç değişme tamam mı.!

Damlacım öncelikle güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.
Seni,sizi iyi ki tanıdım.Bu platformda sizinle ilgili sayabileceğim ''iyikiler'' okadar çok ki,bunları zaman zaman da farklı boyutlarda dile getiriyorum zaten.
Yeri geliyor tatlı sert tartışmalarımız oluyor,yeri geliyor gülüyor eğleniyoruz (:
Bu arada @
Regex kardeşime kısa ve net bir cümleyle karşılık verdim,o benim düşüncelerimi zaten biliyor (:
Ayrıca buradaki ''sizi'' ibaremin ''-iz'' eki de Ongun zaten (:
Tekrar teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için.Yaşlılıktan hanımların yorumlarını atlamışım kusura bakmayın,Ongun dürttü sağolsun (: