Hiçbir partiyi desteklemediğiniz ve desteklemediğiniz partinin desteklemediği Atatürk'ü kullanmak görüldüğü üzere malum ..
Ben Partizan değilim körü körüne CHP'yi desteklemem yaptıkları yanlışları da görüyorum.. Eleştirimi de yapıyorum. Balığı kılçıkla yemiyoruz.
2002 den önce dağılma noktasına gelen PKK ya karşı Koskoca Türkiye Hükümeti'nin çaresiz eli kolu bağlanması ayrı bir ironi .. Adı üzerinde Hain. İhanet edeceğini muhabbet kuşları bile bilir.. Ama bizimkiler bilemedi ne hikmetse ve bunun adı göz yummamak öyle mi ?
Doğru dediğiniz İbre Vatana İhanet ise varsın o ibre sizin olsun.. Rahat rahat sağa sola oynayın..
PKK'nın partisi seçimle geldi seçimle gider.. Hatalı bir kelime. Ama PKK'nın Partisinin kucağıda DTP döneminde kimler kucak açtı kimler kucağına aldı hatırlayın.
Dün dündür bugün bugündür değil ..
Fikirleriniz size kalsın, ki sırf muhalefet olalım CHP ve X partiyi sevmiyoruz diye kendi yanlışlarınızı ve Tecavüzcüleri aklayan görüşteki birine muhatapta almam selamda vermem, Atatürk sevgisinden de şüphe ederim.
Birdaha mesajımı alıntılamayın ..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.