Roman Nickli Üyeden Alıntı
Hiçbir partiyi desteklemediğiniz ve desteklemediğiniz partinin desteklemediği Atatürk'ü kullanmak görüldüğü üzere malum ..

Ben Partizan değilim körü körüne CHP'yi desteklemem yaptıkları yanlışları da görüyorum.. Eleştirimi de yapıyorum. Balığı kılçıkla yemiyoruz.

2002 den önce dağılma noktasına gelen PKK ya karşı Koskoca Türkiye Hükümeti'nin çaresiz eli kolu bağlanması ayrı bir ironi .. Adı üzerinde Hain. İhanet edeceğini muhabbet kuşları bile bilir.. Ama bizimkiler bilemedi ne hikmetse ve bunun adı göz yummamak öyle mi ?

Doğru dediğiniz İbre Vatana İhanet ise varsın o ibre sizin olsun.. Rahat rahat sağa sola oynayın..

PKK'nın partisi seçimle geldi seçimle gider.. Hatalı bir kelime. Ama PKK'nın Partisinin kucağıda DTP döneminde kimler kucak açtı kimler kucağına aldı hatırlayın.

Dün dündür bugün bugündür değil ..

Fikirleriniz size kalsın, ki sırf muhalefet olalım CHP ve X partiyi sevmiyoruz diye kendi yanlışlarınızı ve Tecavüzcüleri aklayan görüşteki birine muhatapta almam selamda vermem, Atatürk sevgisinden de şüphe ederim.

Birdaha mesajımı alıntılamayın ..

Hiçbir partiyi desteklemediğiniz ve desteklemediğiniz partinin desteklemediği Atatürk'ü kullanmak görüldüğü üzere malum ..
İngilizce yazmalıyım demekki hiçbir partinin sempatizanı olmadığımı,bu komik cümlenizden bu anlaşılıyor.

Ben Partizan değilim körü körüne CHP'nin de yaptıkları yanlışları görüyorum..
Onun için mi çıkıp da bir kere bile itiraz etmeyip hep bu rezil açıklamayı savundunuz?

2002 den önce dağılma noktasına gelen PKK ya karşı Koskoca Türkiye Hükümeti'nin çaresiz eli kolu bağlanması ayrı bir ironi ..
Yakın siyasi tarihinizi bilmediğinizin somut bir kanıtı daha.Pkk 1977 itibariyle hiçbir zaman dağılma noktasına gelmedi.Tam ''dağılacak'' denildiği dönemde,bu süreci çözecek paşalar ya öldürüldü ya da emekli edildi. ( Osman Pamukoğlu - Eşref Bitlis )

Adı üzerinde Hain. İhanet edeceğini muhabbet kuşları bile bilir.. Ama bizimkiler bilemedi ne hikmetse ve bunun adı göz yummamak öyle mi ?
Hala daha avrupa destekli 15 temmuzun oyun olduğunu düşünen komik zihniyetlerdensiniz,yoruma dahi açık değil bu sav,yorumsuz. ( Yine de ülkendeki darbeler tarihini bir araştır belki batı destekli darbe vb. şeyleri kanıtlarıyla görürsün )

Ama PKK'nın Partisinin kucağıda DTP döneminde kimler kucak açtı kimler kucağına aldı hatırlayın.
Kucak açtı da ne yaptı?Belediyelere çukur kazıdırıp bombamı döşetti?Yoksa makam araçlarıyla teröristlere silah mı taşıdı?

X partiyi sevmiyoruz diye kendi yanlışlarınızı ve Tecavüzcüleri aklayan görüşteki birine ...
Tam bir komedi,yasanın metni orda resmi olarak paylaşıldı.Hala daha tecavüzcü aklanması diyorsunuz (: Yine ingilizce veya başka dillerdenmi paylaşılmalı acaba provake etmemeniz için?

...muhatapta almam selamda vermem, Atatürk sevgisinden de şüphe ederim.
Sen benim Atatürk sevgimden şüphe edecek birisi değilsin.Benim değerlerime laf edebilecek hakka da sahip değilsin.

Selametle.