Tire Bilgi Koleji | İzmir

Okulumuz İzmir ili Tire ilçesinde, Atlas A.Ş. tarafından 1994 yılında hizmete başlamıştır, okulumuzda her türlü sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetler yürütülmektedir… Okulumuz 2 ana bloktan oluşmaktadır.
Anaokulu bölümümüzde 5 sınıf, kapalı beden eğitimi salonu, Anasınıfı Yemekhanesi bulunmaktadır. İlkokul bölümümüzde 9 adet derslik bulunmaktadır. Bilişim Teknolojileri Sınıfı 1 adet,Ortaokul bölümümüzde 12 adet derslik bulunmaktadır.
Çocuğunuz her şeyden önce bir insan. Ne bir bilgi hamalı, ne de ressamın elinde boyanacak boş bir tuval. Gelişiminde rehberlik edilmesi gereken nadide bir varlık çocuk. En değerli sermaye. Hepimizin geleceği… Emin ellerde büyümeli. Özel Bilgi’de çocuklar bilgi edinmezler sadece, bilgili insan olmanın basamaklarını yürürler. Adımladıkları yol bilgiden bilgeliğe uzanan bir yoldur. Bu yolun ilk basamağı ahlaklı ve erdemli olmaktır. Özel Bilgi’den aldıkları değerler eğitimi ile bunun ilk temeli atılmış olur. Bu sebeple eğitim müfredatın ötesine geçer… 20-24 kişilik sınıflarda, seçkin ve huzurlu biri eğitimin imkanlarından yararlanırlar. Araştırmayı, düşünmeyi, kendini ifade etmeyi, birlikte öğrenmeyi öğrenirler. Saygı duymayı ve saygı göstermeyi, sormayı ve istemesini bilmeyi öğrenir çocuklar. Titiz eğitimciler elinde bilinmeyenin kapılarını aralarken kişiliklerini geliştirirler.
Neden Özel Bilgi Koleji?
1) Akademik Başarılarımız
Özel Bilgi’de öğrencilerimiz müfredat programını zorlayan öğretim yaklaşımıyla sınavlara hazırlanmaktadırlar, öğrencilerimiz TEOG sınavlarında başarılı olarak emeklerinin meyvasını almaktadırlar…
2) Sosyal Kültürel Başarılarımız
Kaliteli bir öğretimin yanında nitelikli bir eğitimin de öğrenci gelişiminin temeli olduğunu düşünmekteyiz. Bu anlamda Özel Bilgi’de öğretmenlerimiz, öğrencilerimizde var olan yeteneğin keşfi için uğraş vermektedirler. Bu uğraşılar bir müddet sonra meyveye de dönüşmektedir.
3) Proje Çalışmalarımız
Kalıcı öğrenmenin gerçekleştirilebilmesi için proje tabanlı çalışmalar da yürütülmektedir.
Robot Çalışmaları,
bunlardan birkaçıdır.
4) Sosyal Etkinlikler
Anasınıfından itibaren öğretim kademelerimizin her birinde öğrenci seviyelerine uygun sosyal etkinlikler düzenlenmektedir. İl içi ve il dışı geziler, sınıf gösterileri, tiyatro çalışmaları, anma ve kutlamalar da etkinliklerimizden bazılarıdır.
5) Okul – Aile Birliği Çalışmaları
Öğrenci başarılarımızın artmasında veli-okul diyalogunun çok önemli olduğunu düşünmekteyiz. Okul aile birliğimizin düzenli aralıklarla seminer, çay saatleri, il içi ve il dışı gezililerle bu ortamın yakalanmasını sağlamaktalar.
6) Modern Yapımız
Modern ve teknolojik yapısıyla okulumuz model bir kurum yapısına kavuşmaktadır. Geniş ve derin sınıflarımız, klima, 240 kişilik konferans salonu, Laboratuar, uzay gözlem Teleskobu, açık spor alanları, geniş koridorlar, ferah yemekhanemiz daha kaliteli eğitim ve öğretim için öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır.
Bilgi Koleji.
Okulumuz 2 ana bloktan oluşmaktadır.
Anaokulu bölümümüzde 5 sınıf, kapalı beden eğitimi salonu, Anasınıfı Yemekhanesi bulunmaktadır.
İlkokul bölümümüzde 9 adet derslik bulunmaktadır.
Bilişim Teknolojileri Sınıfı 1 adet,
Ortaokul bölümümüzde 12 adet derslik bulunmaktadır.
Misyon:
Okulumuz İzmir ili Tire ilçesinde, Atlas A.Ş. tarafından 1994 yılında hizmete başlamıştır, okulumuzda her türlü sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetler yürütülmektedir...
Vizyon:
Okulumuz güçlü eğitim kadrosuyla, sosyo-kültürel ve çağdaş eğitim anlayışıyla geleceğin başarılı ve saygın bireylerini yetiştirme ve çocuklarımızı hayata en iyi şekilde hazırlama çabasındadır...
Okulumuz İzmir ili Tire ilçesinde, Atlas A.Ş. tarafından 1994 yılında ilkokul olarak hizmete başlamıştır. Anasınıfından 8.Sınıfa kadar her sınıfa öğrenci kaydı yapılmaktadır. Arz talep dengesine göre okulumuzda her türlü sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetler yürütülmektedir. Bölgemizde düzenlenen futbol, voleybol, basketbol, satranç, masa tenisi, turnuvalarında, şiir, kompozisyon, resim ve atletizm yarışmalarında sürekli dereceler almaktadır. Her yıl başarılara imza atan okulumuz SEPTO (Sanat Eğitim Proje Tasarım Olimpiyatı) ve SOBİO (Sosyal Bilimler Olimpiyatı) gibi ulusal yarışmalarda derece elde etmiş, uluslararası DREAM LINE (Düş Çizgisi) yarışmasında Dünya 1.'si olmuştur. 11 dönem mezun veren okulumuz, her yıl OKS ve SBS'de Tire dereceleri çıkarmıştır.
Müzik Sınıfı 1 adet,
Görsel Sanatlar 1 adet,
Fen Laboratuvarı 1 adet,
Teknoloji Tasarım 1 adet,
Konferans Salonu ( 240 Kişilik ),
Kütüphane 1 adet,
Adresimiz :
Adnan Menderes Mh.
Esat Kamil Ertürk Cd.
No:4 Tire / İZMİR
Telefon / Fax / Mail
T : +90 232 512 83 92