Sosyal baskinin psikolojimiz üzerindeki etkisini hele de bu tür forum platformlarinda hiç yadsiyamayiz elbette. Ama neden buna izin veriyoruz ya da neden insanlar bu kadar meraklidir anlayamadim hiç. Birakin kisi hangi nickle, nasil dolasmak istiyorsa dolassin, nasil rahat hissediyorsa öyle gezsin, eğlensin. Size bir zarari var mi? Zaten ortam bozmaya geliyorsa ki bu mesajlarindan, hal ve tavirlarindan anlasilacaktir. Var ise zaten gereği yöneticiler tarafindan eninde sonunda yapilacaktir. Ben bir kisiyi merak ettiğimde ona karsi zaman içinde kendimi sorumlu hissediyorum bu tür platformlarda. Bu bakimdan ne birini tanimaya çalisiyorum, ne de onun kim olduğunu merak ediyorum. Olması gereken de bu değil mi zaten? Haa, tabi bir beklentiniz yok ise. Var ise başka. Bu benim genel fikrimdi. Size ya da konuya ne kadar yardimci oldu bilemem. Ama - Hepimiz Nixie' yiz, diyesim geldi bir an.
- anlayışlı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur; bence ikisi de haklıdır.
Γνώθι σαυτόν
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.