Her işin kendine göre zorlukları vardır. Bak mesela kardeşim hemşirelik okudu bugün konuştuğumda her gün idrar taşıyorum hele bugün tahlil için diğerini ( anladın sen ) karıştırdım dedi. Sence bunlarla uğraşmaktan memnun mu? Hiç sanmıyorum. Başka bir meslek, her gün sabahtan akşama kadar ailelerinin sabretmediği çocuklara sabredip onlara bir şeyler katmaya çalışıyorum evde şımarıp aynı şımarıklığı senin yanında yapmaya çalışıyorlar üstelik çocuğa bir şeyler verme çabanı anlayan tek veli yok, üstüne sana işini öğretmeye çalışan insanlar iş yerini basmaya geliyorlar. Bunun yanında atanmış benim maaşımın nerden baksan 2-2,5 katını alan insan bunu deftere yaz hoop bu konu bitti diyebiliyor. Sence ben bu konularla karşılaşmaktan memnun muyum asla. ( Ama işimi severek yapıyorum o ayrı bir konu, başta çok daha farklıymışım bunu da beni gözlemleyenler söylüyor, şimdi hatta bugün bütün çocuklar tek tek sarıldılar sizi seviyoruz diye. ) Hı bu yazdığımdan asla sevmediğin bir meslekte çalışmaya devam et anlayışı çıkmasın. Eğer kafanda bu meslek tam bana göre dediğin bir şey varsa hayalinin peşinden git. Ama iki iki dört o hayalindeki işin de belli zorlukları olacak.