Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Ve Bir Kadın ... 25 Kasım 2016 1 Başakların içinde saklanır aşkın mavi tonu Beklemek, herkes için aynı mıdır? bilmem Ama benim için beklemek, Sıcak içilen su gibi Geniz yakıcıdır Işıkları yandı odamın Yanması zaman ayarlıdır. Yalnızlığın pençesinde kimse tutmaz elimden Evim de bir gezinenim olsun diye zaman ayarlı taktırdım lambalarımı En koyu bakışların, en koyu gece de aydınlanır. Seni almaya gelen otobüs O gün benim üzerimden geçti. O günden bugüne Bir teker izi hatırlatır seni bana Uyumaz oldu gözlerim Oda son kozunu oynuyor bana Elimde birli var Ve bir taş misali Yere vuracağımı bilmiyor Sobam da yanan odunun alev görüntüsü sen Kanıma pompalanan kızgın bir kezzap Acı içerek körüklendiriyorum, Ayrılığın nerede başlarsa Orada hasretinle yeniden başlıyorum Derin derin yanmaya... Ve bekler bir kadın sevilmeyi Ellerin de askın tozu gezer... Alıntı