Prenses Nickli Üyeden Alıntı
Kolay gelsin.
1)Hayattaki amacin nedir?
2)Ve en cok neyden nefret edersin.
3) Senin hakkinda kimsenin bilmedigi birsey anlatabilir misin bizlere
Merhaba
teşekkürler.

1) bu kişiden kişiye değişebilen bi durumdur. herkesin bakış acısı doğrultusunda bi hayat çizilmiştir her insanevladına ve bununla imtihan halindedir. her insan gibi bende mutlu huzurlu bi hayat sürmeyi isterdim. vatana millete yararı olan bi insan olmak yeterli olacaktir.
2) ben en çok deniz ürünlerden nefret ediyorum. balık görünce yolumu değiştirecek kadar yolumu değiştiremiyorsam nefesimi tutarak. incir kabuğunu doldurmayan kavgalardan (bu saç başa) manasında değil sözlü. yalanlardan da nefret ederim. yılan gibidir yalanlar.
3) Ben sıcak kanlı bi insanımdır. nickim her ne kadar soğuk adam olsa da. bu vakti zamanında yaptığım insaniyetli davranışların suistimal olmasından dolayı insanlara böyle bi mesafe koymak istediğim için böyle bi nick aldım.
İsimim Ünal. 1967 yılında kurulan bi futbool takımından ismimi alıyorum. Ünal Kahraman doğduğum zamanlar da en iyi futbolcuymus amcamda bana bu ismi koymalarını önermiş, öylece isimimi almısım. aynı zamanda karadenizli de olduğum için trabzonsporu tutuyorum. eğer bu olmadı derseniz;
Yazdığım yazılarda alıntı veya calıntı sözler barındırmıyorum. kendim yazıyorum. seslendirmeyi pek sevmesem de kırk yılda bi deneme yaparım. biraz fazla mı oldu ne umarım yeterli olmustur.