Regex Nickli Üyeden Alıntı
Yüksek hitli haber, flash oyun, film, sektörel ve güncel blog sitelerim oldu elbette. 2012 yılında Batuhan adlı bir dostumla beraber açtığımız güncel içerikleri ele alan bir blog, günlük 10-15 bin arasında hit alıyordu ve iyi bir fiyata satmıştık. Ongun.org domaini de bende ancak kişisel blog açmaya hiç fırsat bulamadım. Aslında vakit eksikliği bir bahane değil, zaman yaratılır yaratılmasına da üşengeçlik var biraz.
Kendini en iyi ifade edebilceğin ve kendini en iyi geliştirebilceğin yerdir aslında çünkü bildiğini makale yazarak paylaşırsın makaleye bilmesen yazarken öğrenirsin. Yazmak içinde araştırır bilgilenirsin hem yaşın cok iyi hemde söylediklerin üzerine yeteneğin var hukuk üzerine bir blog bile cok büyük yatırımdır bence. Bende şu sıralar seo üzerine çalışıyon bilirsin belki *** adını saklayarak verdiğim sitede benımde yaşım 22 Türkiyenin en büyük forumlarında yöneticilik yaptım kendi forumumda hit oldum ama ara verdim anlayabilceğin üzere sektöre ara verince kopup gidiyorsun yenilikçi olamadık biraz galiba .