Rap tarz müzikleri-sarkıları diyeyim, hep pesimist insanların dinlediğini düsünmüsümdür. Bu düsünceye beni iten sebepler de, belki çoğu rap müzikte karsımıza çıkar argo sözcükler olabilir ya da arabeske yakın olduğu ve isyan eden, asi bir kesim dinlediği için olabilir. Tam bilemiyorum, eksik ifade etmis de olabilirim. Keza rap benim tarzıma hiç uymamıştır, şimdiye kadar. Bir ara O Ses Türkiye'de sempati duymustum, o kadar. Simdi, engin hoşgörünüze dayanarak dinlediğim kadarıyla sunu söylemek isterim. Sesiniz güzel, bi önceki hataları da gidermissiniz evet görüyorum. Lakin, bir eksik var bu müzikte, bence de o sizin enerjiniz. Sesinizdeki enerji dinleyiciye geçmiyor, ya da bana geçmedi. Tam yine bilmiyorum. Sanki birisi size bu sarkıyı zorla söyletiyor. Bağışlayın, haddimi astiysam. Bu arada müzik de sanki sizin sesinizden yine ön planda gibi.
- anlayışlı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur; bence ikisi de haklıdır.
Γνώθι σαυτόν
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.