Dunyanin tum ulkelerinden istatistiklari cikarin. Araba sayisina oranla araba kazalari, motor sayisina oranla motor kazalarından daha fazladir. Araba arabayla carpisir, motor ile motor carpismaz.
İnsan bilmediginin cahilidir. Hem arac hem motor kullanicisi olarak, motorun arabalardan daha guvenli oldugunu bilmenizi isterim. Siz hic at kazası duydunuz mu? At kalkti motor geldi iste. Tum teknik ayrintilariyla motor kullanmak arabaya gore daha guvenlidir. Konudan uzak olanlarin buna mantik erdirememesi normaldir. Motorun karizmasini cizen tek unsur, kask takmadan trafikte sacma sapan hareketler yapan muptezel tipli kebapci motorculardir.
Bu capsizlar yuzunden olan bize oluyor. Okuyun sunu benim canimi sıkmayın.
http://www.forumunuz.com/forumunuz-s...vdalilari.html
Ben ne dersem o. Bunun sakasi yok. Benim gibi dusunecek, benim gibi hissedeceksiniz. Regex saka yapmiyor, silah zoruyla yazdirdim o mesaji.
Siz daha gencsiniz, kalbinizi kirmak istemem. Hadi bakim.