Dostluk zevklerin ve düsüncelern uyusmadır dostluk kisisel cıkar karşınsında kurulan bır iliski degildir hic beklenmedik bir anında kalbine dogan sıcacık bır duygudur dostluk sevinctir üzüntüdür anlamaktır hatırlamaktır sonsuza dek olan bir arkadaslıktır dostluklarda zamanın önemlı olmamalı basın ne zaman sıkısırsa sıkıssın kosabılmelı kapısını caldıgında gözlerindeki o bakısı anlayabilmeli ihtşyac duydugunda omuzlarına yaslanabılmeli kardes olabilmeyi yazmalı dusuncelerine insan en gizli sırlarını bile verebilmeli övunldugunde degil yuhalandıgında durup koluna gırebılmeli sana senden cok güvenenn bir sırdas olmalı dostluklar hic bir zaman mefaate dayanılmadan sadece bir sevgı uzerıne kurulursa daha cok kalıcı olur..

Ve Allahıma sukurler olsun öle bir dostta kardese sahıpım ki Allahım Yoklugunu artamasın @Asrevya'mm Onun dostlugunu anlatmaya kelimelerim yetmez ama iyki var dediklerimin basında gelıyor.. Sükürler olsun ki kalbim acılar dolu oldugu zamanda tanıdım onu cok sukur ki onun gıbı dostum sırdasım. var Allahımın bana verdıgı en güzel armagandır kendısı...

Bu konuyu actıgınız ıcınde cok tsk ederım...