Gülfem Nickli Üyeden Alıntı
Durusu ağır , beyefendi birisi.
HayatInda basarılar dilerim .
Değerli @Gülfem mütevazi yorumun için çok teşekkür ederim.
Her şey gönlünce olsun.

Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Suratsiz diyor ve durmadan postlarimi sildigi için sinirleniyor da olsam özünde iyi biri oldugu duyumlarini aldim eheh. Saka bir yana öncelikle düşüncelerindeki objektiflikten anladigim kadariyla farkindalik sahibi biri. Postlarimi siliyorsa da silinmesi gerektiğindendir malum çok rahat durmuyorum. E suratsizligi da eminim tanimadigi kişileredir ki en güzeli bu. Yine de bana ayri bir gicik olduğunu hissediyorum.
Yorumlamam bu kadar.
Değerli @Ashriel teşekkür ederim öncelikle görüşlerini sayfamda paylaştığın için.

Bu arada da bir kaç zerzenişte bulunmuşsun,iyi yapmışsın (:

Öncelikle,sitemizde hiçkimseye olmadığı gibi,size de asla bir art niyetim yoktur.Ya da değindiğiniz gibi,kasıtlı mesaj silme,''gıcık olma'' vb. düşüncelerim yoktur.Olamaz da.

Karşıma burada öyle mesnetsiz insanlar çıktı ki;bu insanlar şahsıma öyle edepsizlikler yaptı ki,onlara dahi en ufak bir gıcıklığım ve adaletsizliğim olmadı.Bu insanlara forum içerisinde envai çeşit yaptırım hakkım ve gücüm varken kılımı bile kıpırdatmadım @Damla bunların en yakın şahididir (: ( Yanlış anlamayın bu örneğini verdiğim kişilerin ve durumun sizinle bir alakası yoktur. )

Sözün özü ben de ufak bir zerzenişte bulunayım dedim genel olarak (:

Buradaki değerli arkadaşlarımızdan birisin @Ashriel

Tekrar çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.