-Ursula K. Le Guin / Mülksüzler -Joanne Greenberg / Sana gül bahçesi vadetmedim. (Psikiloji türündeki en vazgeçilmezim) -Albert Camus / Yabancı -Franz Kafka / Dava -Patti Smith / Çoluk Çocuk -İhsan Oktay Anar / Suskunlar -Stefan Zweig / Bilinmeyen bir kadının mektubu -Franaz Kafka/Şato -Bilge Karasu / Uzun sürmüş bir günün akşamı -Reha Mağden / Yazgıların Tableti -William Golding / Sineklerin Tanrısı (Felsefeye başlangıç için ideal) -Hasan Ali Toptaş / Ölü zaman gezginleri -Sylvia Plath / Sırça Fanus -Lidia Yuknavitch / Dora Freud'a Kafa Tutan Kız -Hasan Ali Toptaş / Gölgesizler (Filmini de tavsiye ederim) -Georges Perec / Doğdum -Sadık Hidayet / Kör Baykuş -Karin Tidbeck / Zeplin İlerleyen zamanlarda tekrardan yeni bir liste düzenlerim belki.
-Ursula K. Le Guin / Mülksüzler -Joanne Greenberg / Sana gül bahçesi vadetmedim. (Psikiloji türündeki en vazgeçilmezim) -Albert Camus / Yabancı -Franz Kafka / Dava -Patti Smith / Çoluk Çocuk -İhsan Oktay Anar / Suskunlar -Stefan Zweig / Bilinmeyen bir kadının mektubu -Franaz Kafka/Şato -Bilge Karasu / Uzun sürmüş bir günün akşamı -Reha Mağden / Yazgıların Tableti -William Golding / Sineklerin Tanrısı (Felsefeye başlangıç için ideal) -Hasan Ali Toptaş / Ölü zaman gezginleri -Sylvia Plath / Sırça Fanus -Lidia Yuknavitch / Dora Freud'a Kafa Tutan Kız -Hasan Ali Toptaş / Gölgesizler (Filmini de tavsiye ederim) -Georges Perec / Doğdum -Sadık Hidayet / Kör Baykuş -Karin Tidbeck / Zeplin
- anlayışlı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur; bence ikisi de haklıdır. Γνώθι σαυτόν To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.