Scarlett O'hara Nickli Üyeden Alıntı
@Allegheines

Biat kültürü içine işlemiş, ne öğretildiyse kendi düşüncesini katmadan, ezbere konuşan insanlardan da hoşlanmadığım kesin.

Ne olup, olmadığımı iyi biliyorum. Size de tavsiye ederim, kendinizi bilin. Hadsizlik etmemenizde fayda görüyorum, kapasitenizi aşmamış olursunuz.

Sizi bilmiyorum. Sorarım, sim köpeksiniz de, size kendimi sevdireceğim? Yakınlık belirten, lakayıt ve lalettayin cümlelerinizi, hakikatle yakın olduklarınıza saklayın.

Harcınız değilim, harcınız olanlarla ilgilenin efendi!

Her izm içinde bir parça kendine ait alan yaratabilir ya da karşı bir gayret de sergileyebilirsiniz fakat bencilliğin içine benliğin dahi sığmayacağı kesin.

Buralarda olun, yapabileceklerinizi de esirgemeyin. Yapın, göreyim. Ve fakat kendini ifade etme yetisi sizden bir tık daha gelişmiş ZeiBack kişisini müdafa etmeniz ahmakça olur. Siz kendiniz için buralarda olun.

Hadi bakalım.
Bence senin bazı problemlerin var, espriyle yaklaşmıştım oysa ki. He dersen ki hiç bir samimiyet yokken böyle espriyi yapman yanlış ona katılırım ama şöyle benim hakkımda çıkarım yapman da ahmakça. Burada tek hatalı benim ki espriden şakadan anlamayan insanlara takılmaya kalkıyorum. Bunun üstüne cevap vermezsen konu kapanır.