Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye özel mesaj gönderin Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 17 Mart 2015 Mesajlar 5.630 Seslenildi 256 Mesaj Etiketlendi 22 Konu Su ve rüzgar 26 Mart 2015 1 ben geceyi ve esmerliğini onun o dorukları sevior korkuyor bundan ben rüzgarla buluşan tepeyi tuhaflığı ona bir yeşil gülümsüyor ben hayatı delice sevdiysem nasıl diyorum seni de öyle. O kendi boşluğunda oyalanan günlerde canı sıkılan bir çocuk gibi uyuyor ben göğe bakıyorum geceden kendi çukurunu bulmuş deniz gibiyim diyorum yanında o sabahları eğilip öpüyor denizi. Çıplağın çıplağımda rüzgarın dağımda olsun esmerliğin gecemde öyle kal. "Bulutlara bak gidiyorlar hızla" diyorsun yağmur bir yalıyor yüzümü bir duruyor. Sabahları eğilip yüzüme öpüşün geçiyor bir bir duruyor aklım. Su ve rüzgar dağ ve doruk sonsuz hepsi oysa camdaki sardunya gibi üşür bana biçtiğin ömür ölüm geliyor aklıma bir bir çıplağın çıplağımda. Rüzgarın dağımda olsun esmerliğin gecemde öyle kal sana sonsuz sarıldığımda. Alıntı