Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Kendime Emanet Ediyorum Seni 05 Ocak 2017 1 Kendime Emanet Ediyorum Seni Dilek Usta Yüzünü ele geçiriyor gözlerim Sağ yanağındaki küçük ben’den Gülüşüne eş,gamzelerine kadar Kuşatma altındasın tarafımdan Sana düşkünlüğümün nedeni Derin denizlerin ürkünç karanlığında Anaforda debelenen Küçük kırmızı bir balıkken Yaşamla ölüm arası araf da çırpınıyordu ruhum Ne mercanlar geçit verdi yönümü bulmak için Ne de fersah fersah uzağımdaki yakamoz kıpırtıları Bu umarsız döngüde Mucizevi bir rotaydı çizdiğin ziya İlk defa yüzeye yakın Tehlikeli sulardan uzak Güvenle mavi sığınağına teslim oldu kulaçlarım Şimdi Griyi hesaba katmadan Siyahı sadece gözlerine yakıştırıyor Aşkla Tutkuyla Bembeyaz seviyorum seni. Yetmez mi Sayende Kollarım teyyare Saçlarım rüzgar Çoktandır özlediğim çocukluğumu Yalın ayak,bayır aşağı uçuruyorum özgürce Senin için topluyorum el değmemiş çiçekleri Ak güvercinler salıyorum şehrimden şehrine Deli rüzgârlara En çokta kendime emanet ediyorum aşkını ve seni Alıntı