Damla Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, kolay gelsin.

- Olmazsa, olmazların nelerdir.?
Olmazsa olmazım diyebileceğim hayatım bir insan var o da dayımdır hayatta sanki birbirimiz için varız eğlenmek gülmek anlamak herşeyimiz birdir girdiğimiz diyetten yediğimiz yemeğe düşünceye başlı başına birbirimizi takip ederiz. Şapkamı beğendi yarın şapka alcam mesela aynısından ikiz gibiyiz olmazsa olmazım Dayımdır.
- Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz.
Sen, kendini bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsun.?
Hayatta bir rol verselerdi elbetteki o sahneye cıkıp başrol olmak isterdim fakat hayat bazen istediğimiz gibide olmuyor bazen bir başrol oluyorsun bazense bir figüran .

- Forumunuz hakkın da düşüncelerini öğrenebilir miyim.?
Seneler öncesi severek girdiğim forum sitesinin sıcaklığını veriyor burası bana orayı Aile olarak görmüştüm bunca senedir birçok forumda bulunmama rahmen. Burasıda benım için bir Aile sıcaklığını taşıyor diyebilirim.
- Forumunuz da beğendiğin ve beğenmediğin taraflar nelerdir.?
Açıkcası forumdan çok memnunum mükemmel bir Seo yolu var Googleye uzanan bunun için @Regex bir başyapıt adeta açtığın konuya 5 dk içerisinde 4 google ziyaretçisi gelir mi işte geliyor Forumunuz farkı. Beğenmediğim demeyelimde tema biraz daha canlı olabilir sanki beyaz çok gözümü alıyor gece kullanımda.

Teşekkür ederim ablam yine beklerim