Lithium Açık Profil bilgileri Lithium nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 27 Kasım 2015 Mesajlar 8.927 Seslenildi 744 Mesaj Etiketlendi 107 Konu Kiralık Aşk Dizisi 69. Bölümde Çalan Şarkı 17 Ocak 2017 1 Kiralık Aşk dizisinin 20 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan 69. final bölümünde yayınlanan şarkının adı "Aşk"tır. Şarkıyı Sezen Aksu seslendiriyor. Sezen Aksu Aşk Sözleri Aşk Söz: Sezen Aksu Müzik: Hurşid Yenigün Bak yağıyor yağmur Her damlada gözlerin Bak esiyor rüzgar Rüzgar dediğim de sensin Bak sımsıcak güneş Sevginle ısındı içim Sen vazgeçemediğim Yanımda bile hasretimsin Güneş doğarken çiçek açarken Ve hayat geçerken ben seninleyim Bir gün olur ayrılık kapımı çalarsa Senle yaşanan zaman yeter bana Bak yağıyor yağmur Her damlada gözlerin Bak esiyor rüzgar Rüzgar dediğim de sensin Bak sımsıcak güneş Sevginle ısındı içim Sen vazgeçemediğim Yanımda bile hasretimsin Güneş doğarken çiçek açarken Ve hayat geçerken ben seninleyim Bir gün olur ayrılık kapımı çalarsa Senle yaşanan zaman yeter bana Alıntı