Damla Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, kolay gelsin.
- Olmazsa, olmazlarınız nelerdir.?
- Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz.
Siz, kendini bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsunuz.?
- Forumunuz hakkın da düşüncelerinizi öğrenebilir miyim.?
- Forumunuz da beğendiğiniz ve beğenmediğiniz taraflar nelerdir.?
Teşekkürler patron :d Klasik sorularınızda bir ara değişiklik yapsanız iyi olabilir ( bilmişliğimizi yapalım )
-Aile kavramı benim için herşeyin üstünde onun dışında; alışkanlıklarından kolay vazgeçebilen biri değilim, selam verdiğim insanlardan gittiğim berbere, içtiğim çaya sigaraya kadar değerlidir benim için.Günü gelince elimizdeki herşeyi birer birer kaybedeceğimizden fırsatım varken gereken değeri vermeye çalışıyorum. Sevdiğim insanlar ve ideallerim diyelim.
-Tiyatro ile bağdaştırırsak normal şartlarda olayların kontrolüm dışında gelişmesine tahammülüm olmadığı için; hikayenin yazarı olmak isterdim, mümkün olmadığı için a şıkkı Meddah ' lık bende güzel durur.
-Forumunuz güzel bir ortam; farklı kişiliklerde insanları barındıyor daim olsun diyelim.
-Teknik konularda @
Regex i tebrik etmek lazım, geçirdiğim süre boyunca herhangi bir problem yaşamadım.
İdari konularda sizin üst yönetimi biraz fazla ciddi buluyorum.Çok kalabalık bir topluluk olsak belki işe yarayabilir ama aktif olan kişilerin sayısı üç aşağı beş yukarı belli.Siz hancısınız ben yolcu, bu tarz platformlarda sadece konu paylaşmak yerine insanlarla biraz daha güler yüzlü ve yakın olmanız sizin faydanıza olacaktır diye düşünüyorum.