Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Ses(in) / Sesleniş(im) 24 Ocak 2017 1 sesin sesime düştü seslendin / ses verdim sesli harflerle kuruldu cümleler sesini sevdim sonrası bir ağıt özlemlerde bir kuşun kanat çırpışı amaçsızca sevmek / beklemek sormayı unuttum / senin sesin ne renk..? bir kadın balkona çıktı bir adam sesiyle duvarları yıktı bir çocuk duvarın dibinde sessizce ağladı sen çocukluğumu sesinle tut / kaybolmayalım gece tene değerse / ten teni çeker korku aşk’a değerse / bir beden çeker yağmur aşk’a gelirse / ben benden gider sesimi sesinle ört / üşüyebilirim denize makyaj yaptım / kadın gibi oldu dalgalara renk verdim / adam gibi oldu ben bu resmi çok sevdim / sevdaya yelken oldu sesini kıyılara vurma / bana vur kaça gidiyor metresi / bu kilometrelerin..? gülüşlerimi versem / kısaltabilir miyim..? pusulayı kaybettim / miçolar firarda sesinin rotasını söyle / dümeni kıracağım Pelin Onay Alıntı