Regex Nickli Üyeden Alıntı
@Ravza; böyle bir konuyu bize danışmadan açmana şaşırdım. Ama madem açtın, bu olayı tüm üyelerimizle beraber değerlendireceğiz. Yaptıkların elbette ki yenilir yutulur şeyler değildi, ancak geç de olsa hatandan döndüğün ve seni deşifre ettiğimde inkâr etmeyip dürüst olduğun için teşekkürler.

Konuyu üstü kapalı anlatmışsın. Biraz detay verelim. Mesela neler yaptın? Ben başlayayım. Burada co admin olarak bulunduğun günlerden sonra, adminler arasında gerçekleştirilen konuşmaların kayıtlarını alıp bunu x kişilerle paylaşmıştın. Hayatını farklı olarak anlatmıştın, doğum yaptığını iddia edip sahte bir bebek fotoğrafı göstermiştin. Bunları neden yaptın? Neden gerek duydun? Bunlar hakkında ve diğer yazmadığım şeyleri, itiraf edip açıklamak istersen değinebilirsin. Dediğim gibi, pişmanlığını kamuoyuyla paylaşmak istiyorsan her şeyi şeffaf bir şekilde özetlemen uygun olur. Biz gururun incinmesin, yaptıklarından pişmanlık duymuşsun diye düşündüğümüzden ifşa etmedik ama sen böyle uygun gördüysen kendin bilirsin. Bu cesareti ve geç de olsa dürüstlüğü gösterdiğin için teşekkür ediyorum kendi adıma.

Söledim ya Simdi evli olduguma dair kimliqimin arkasını atım istersen abi ben actım cunkü yaptıgım seylerden pismanlik duydum . ben yanlıs yaptıgımı dile getirdim . baska bisey yapmadım hata yaptıgımı zaten söluyorum ama baskaları qıbı sıze yanlıs yapıpda qitmedim söleyıp qitmeyı tercıh edıyorum suanda . benım yalan konusmam gerekıyordu konustum ? 2013 den berı sanaldaydım zaten . ama böle yapmam uygundu yaptım simdi ne ıspatlamamı ıstıyorsan ıspatlarım gercege dondum herkez hayatında ılakı yanlıs yapıyor hata yapıyor kım duzgun kı ? abi soruyorum sana hangımız duzgunuz sımdı pısmanım dedım dıyorum da ben sanalı bırakacam . oyuzden bu konuyu actım rica ederim ama her sekilde suanda herseyı kanıtlarım . bu kadar ..