Ravza Nickli Üyeden Alıntı
Söledim ya Simdi evli olduguma dair kimliqimin arkasını atım istersen abi ben actım cunkü yaptıgım seylerden pismanlik duydum . ben yanlıs yaptıgımı dile getirdim . baska bisey yapmadım hata yaptıgımı zaten söluyorum ama baskaları qıbı sıze yanlıs yapıpda qitmedim söleyıp qitmeyı tercıh edıyorum suanda . benım yalan konusmam gerekıyordu konustum ? 2013 den berı sanaldaydım zaten . ama böle yapmam uygundu yaptım simdi ne ıspatlamamı ıstıyorsan ıspatlarım gercege dondum herkez hayatında ılakı yanlıs yapıyor hata yapıyor kım duzgun kı ? abi soruyorum sana hangımız duzgunuz sımdı pısmanım dedım dıyorum da ben sanalı bırakacam . oyuzden bu konuyu actım rica ederim ama her sekilde suanda herseyı kanıtlarım . bu kadar ..
Tamamdır. Ben senden kanıt istemedim, her şeyi yalan söylemenin ve bunları yapmanın asıl nedenini merak ettim de neyse.

Konuya yorum yapmak isteyen herkes yazabilir. Sonuçta itiraf konusu olarak açmışsın, yorumlara da açıksın sanıyorum. Konuyla ilgili son sözü @Damla söyleyecektir.

Küçük bir not: Her fırsatta yönetimin adaletini sorgulayan, Forumunuz.Com'da haksız banlamalar olduğunu iddia eden kişiler de umuyorum bu konuyu okur ve ibret alırlar. Görüldüğü gibi biz bir işlem yapıyorsak er ya da geç bunun doğruluğu ortaya çıkar. @Ravza da 2 yıl önce yaptığı hataların pişmanlığını yaşıyor. Demek ki biz haksızlık yapmıyormuşuz öyle değil mi?