Regex Nickli Üyeden Alıntı
Tamamdır. Ben senden kanıt istemedim, her şeyi yalan söylemenin ve bunları yapmanın asıl nedenini merak ettim de neyse.

Konuya yorum yapmak isteyen herkes yazabilir. Sonuçta itiraf konusu olarak açmışsın, yorumlara da açıksın sanıyorum. Konuyla ilgili son sözü @Damla söyleyecektir.

Küçük bir not: Her fırsatta yönetimin adaletini sorgulayan, Forumunuz.Com'da haksız banlamalar olduğunu iddia eden kişiler de umuyorum bu konuyu okur ve ibret alırlar. Görüldüğü gibi biz bir işlem yapıyorsak er ya da geç bunun doğruluğu ortaya çıkar. @Ravza da 2 yıl önce yaptığı hataların pişmanlığını yaşıyor. Demek ki biz haksızlık yapmıyormuşuz öyle değil mi?

İsteyen istedigini yazabılır hakkımda ne bılıyorlar yazacaklar simdi merak edecem ben yalan konustum bır sebebım vardı söluyemem bende kalması benım ıcın önemlı olacak abi bunuda benden istemeyın .. her dusunceye acxıgım hakaret olmadıgı surece vallah baskasını bılmem ama ben yaptıklarımdan pısmanlık duydugum ıcın actım . bu konutyu .. baska bısey de bılmıyorum zaten son hersey ben @Damla'dan özur dıledım affeder veya etmez kendı bılır ama duyduguım pısmanlık kıldıgım namazların kabul oldugunu dusunmuyorum yaptıgım hatalardan dolayı helalik almak isyedim bu sadece .. hersey size kalmıs bısey .. ne ıstıyorsa herkez sölesın .
Ben yonetıme yaptıqım hatayı dedım ..
Herkezın dusuncesıne saygılıyım bır kac kısı harıc