İbid Nickli Üyeden Alıntı
beni senin hakkında hiçbirşey ilgilendirmiyor, ben sadece sana nasıl mutlu hissediyorsan öyle kısa mutluluklar ile devam et, boşver diyorum. he birde ben pek inanmadım sana, en önemli nedenim, yazıyı yazmışsın halen buradasın! pişman olsaydın yazar çıkardın, şuan yazmış bekliyorsun ne derler acep diye! asıl pişmanlık birilerinin cevaplarını düşüncelerini dinlemeden çıkıp gitmek, he bir de cevaplar bekleyerek vicdanını rahatlatıp yine kısa mutluluklar peşine düşmüş olabilirsin. neyse ne yaparsan yap, hayat senin..

@ibid ben burada bekliyorsam birileri degil @Damla'nın yazılarını beklıyorum
Siz ne hakla bana burada kalıp kalmıyacagımı dile getiriyorsunuz Siz olayları bilmeden yorum yapmayın size kendimi veya baskalarına ıspatlayamam . anladınız mı ?
Ha ne ispatı ıstıyorsan ıspatlarım benım anlım ak ama önce ınsan kendıne bakmalı kım olduguna sonra baskasına yorum yazmalı oyuzden sızın yorumlarınız benı hıc ılgılendırmıyor . Ya ben mutluluk icin beklemiyorum sanala son gecem zaten bısey bekleseydım emin ol kendimi ifsa etmezdım . neyse kımseye bısey ıspatlamak zorunda degılım hele sizin qibilere asla . hıc bırsey bılmeden yazmayın