Regex Nickli Üyeden Alıntı
Benim için dost tanımının birebir uyduğu yegane insandır @Nigrum. Birçok ortak özelliğimiz, noktamız var ve hep olduğu gibi bu durumdan memnuniyet duyuyorum.

Kendisiyle n'aber kanka kıvamında bir ahbaplığımız yok, olmasını da istemezdim zaten. Bizim olayımız şudur ki; konuşacak konularımız birikir, bunu bazen günlük, genellikle haftalık, nadiren de aylık periyodlarda uzun paragraflı yazılarla konuşur ve dertleşiriz. Siz buna vefasızlık diyebilirsiniz, ama ben aynı dili konuşan iki insanın; konuşacak konularını biriktirmiş olsalar da fikir teatilerinden motivasyon bulmaları diyorum.

Ayrıca bugünkü multi üyelik bildiriminin de kahramanı @Nigrum'dur; o fark etmemiş olsaydı bu sahtekâr gözüme fazla batmadığı için tespit edilmesi biraz daha zaman alabilir ve bu süreçte forumun huzurunu bozmayı sürdürebilirdi. Bu bağlamda kendisine teşekkürü de borç biliyorum. Bunu üye sözlüğüne uyarlayacak olursak; @Nigrum'un sezgileri oldukça güçlüdür ve kolay yanılmaz diye toparlayabiliriz. (:

Seviliyorsun dostum. Hep var olasın.

Teşekkür ederim kardeşim güzel düşüncelerin için.
Seninle ilgili düşüncelerimi şuan buraya cevaba yazmak yerine bilhassa üye sözlüğüne yazacağım.
Sende hep var olasın.