Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim.

Seni bu aralar sık sık görüyorum ama hakkında bildim yok o yüzden kendinden biraz bahseder misin? Emily kimdir, ne iş yapar, nerelidir, ne gibi huylara sahiptir vs.
Kendinde sevdiğin ve sevmediğin huylardan da kısaca bahseder misin?
Karsındaki insanda tahammül edemediğin huylar?
Arkadaşın olabilecek, samimi bulduğun kişilerde aradığın kriterler?
Forumda sevdiğin üyeler?
Sevmediğin, rahatsız olduğun kişiler de var mı? Varsa nelerinden rahatsızsın. (Nick vermek zorunda değilsin)

Kolay gelsin.
Teşekkürler @Ashirel

Seni bu aralar sık sık görüyorum ama hakkında bildim yok o yüzden kendinden biraz bahseder misin? Emily kimdir, ne iş yapar, nerelidir, ne gibi huylara sahiptir vs.
Emily lisans öğretimini tamamlamış ve bu konuda kariyer yapma çabasında hala bir öğrencidir diyebiliriz.Babayı baz alırsak memleketi İzmir'dir.Azimli,hareketli,yeni yerler tanımayı ve yeni şeyler öğrenmeyi seven birisi.
Kendinde sevdiğin ve sevmediğin huylardan da kısaca bahseder misin?
Dürüstlüğümü ve azmimi seviyorum
Sevmediklerim;İnatçıyım sevdiklerime aşırı bağlılığım var (bazen haketmeyenlere verdiğim için üzülüyorum)

Karsındaki insanda tahammül edemediğin huylar?
Yalancılık,karşısındakini kullanmaya çalışmak,egosu tavan kişiler benden uzak olsun
Arkadaşın olabilecek, samimi bulduğun kişilerde aradığın kriterler?
Güven,yanında huzur bulmak acabasız arkadaş
Forumda sevdiğin üyeler?
Kimseyle sohbetim samimiyetim henüz oluşmadı şimdilik herkes iyi gözümde umarım hep öyle kalır
Sevmediğin, rahatsız olduğun kişiler de var mı? Varsa nelerinden rahatsızsın. (Nick vermek zorunda değilsin)
Şimdilik yok