HolySpectre Nickli Üyeden Alıntı
mevzu nekadar güzel ne kadar anlam dolu baktığı değil. Benim kastettiğim şey sorulan soruda sadece 2 şık belirtilmiş fakat bunun dışına çıkılmış. Mesela bir sınava girdin bir soru var 4. şık var A,B,C,D sen o sorunun cevabına E yazıp işaretlersen o soru dan puan alabilirmisin bunun bir anlamı varmıdır ? bence yok. Benim kastettiğim şey bu sadece. Eğer soru Sevebileceğiniz insanın sizi en çok neyi çeker, etkiler olsa verilen cevaplar mantıklı olabilirdi
Sınavda değiliz şıklara bağımlı kalmamıza gerek yok bu konuda. Yazılı olan sınavlarda da kaç puan alabilirim diye yanıtlamam hiç bir soruyu, kendi düşüncemi mantığımı, bakış açımı açıklarım her zaman. Varsın koca bir SIFIR yazılsın kağıdıma inan önemi yok. Napabiliriz ozaman 2 şık var ikisi de tercihim değil benim ne boş bakan yüze nede tahrik edecek bedene. Bkz ; Diğer ; zeka der geçerim. Bu tür sorularda akıllı her insan sorulan sorudaki şıklara bağımlı kalmaz bana göre BU. der geçer. Cevaplara baktığımda da bir kaç zeki arkadaş gözüme çarptı mesela cevaplarınla. Niye biliyor musun? Sunulan seceneğe kendilerini esir etmemişler, kendileri bir şık daha sunmuşlar. Benim için dikkat çeken bu kısım, senin için ise konunun dışına çıkılması kısmı. Çağrışım, güzeldir.