Lithium Açık Profil bilgileri Lithium nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 27 Kasım 2015 Mesajlar 8.927 Seslenildi 744 Mesaj Etiketlendi 107 Konu O Hayat Benim Dizisi 122. Bölümde Çalan Şarkı 21 Şubat 2017 1 O Hayat Benim dizisinin 26 Şubat 2017 tarihinde yayınlanan 122. bölümünde çalan şarkının adı "Aşkın Mevsimi Olmaz Ki"dir. Şarkıyı Ferhat Göçer seslendirmektedir. Ferhat Göçer Aşkın Mevsimi Olmaz Ki Şarkı Sözleri Seni ben içime Öyle beklemişim ki Ölürüm nefesine Sarıp sarmala beni Güzelim gül tenine Bir daha düşermiyiz ki bilmem Sevdanın böylesine Seni hangi yıldız gönderdi Hoş geldin canım şu göğüme Seni yıllarca aramıştım Anlamsız bomboş o gözlerde Zamanı değil deme bana Aşkın mevsimi olmaz ki Aşkın mevsimi olmaz ki Seni ben içime Öyle beklemişim ki Ölürüm nefesine Sarıp sarmala beni Güzelim gül tenine Bir daha düşermiyiz ki bilmem Sevdanın böylesine Seni hangi bulut gönderdi Yağmurun buyur yağ tenime Seni yıllarca aramıştım Kurumuş susuz o çöllerde Zamanı değil deme bana Aşkın mevsimi olmaz ki Aşkın mevsimi olmaz ki Seni ben içime Öyle beklemişim ki Ölürüm nefesine Sarıp sarmala beni Güzelim gül tenine Bir daha düşermiyiz ki bilmem Sevdanın böylesine Alıntı