Evet arkadaşlar bu konunun başlığının neden Ters perspektif olduğunu açıklama zamanın geldiğini düşünüyorum. Evet Henüz 26 yaşındayım. Hayata farklı açılardan bakabilemeyi kendime vizyon edinmiş bir insanım. Henüz kendimi bulmuş değilim o kadar tecrübeli değilim. Olacağımıda sanmıyorum. Bağzı yaşadığım olaylardan ötürü Kendimi bulmak için çabalıyorum. Çok fazla iyi niyetli olduğumu düşündüğüm gibi çok fazla da sorumsuz biriyim.
Bu konuda okuduğum kitaplardan küçük küçük alıntılar payşlaşacağım gibi en yakın çevmredelerin dahi bildiği, bilmediği onlara anlatmadığım, Anlatamadığım, hissettiğim, yapmak istediklerim, Henüz yapamadıklarım, Yapmak isteyip de çok geç kaldığım, Bu saatten sonra yapamayacağım, Sonradan fark ettiğim hayatı etkileyecek çok büyük şeyler, sonradan fark ettiğim küçük ama aslında yine çok büyük şeyler, ve çok daha fazlasını siz forumunuz ailesi ile paylaşmayı düşünüyorum. Evet 26 yaşındayım. Evet Henüz kendimi bulabildiğimi düşünmüyor ve kendimi arıyorum.
Okuyacak olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum. kendinize popüler davranın.
Ne yaparsan yap, pişman öleceksin. Belki yaptıklarından, belki de yapmadıklarından. Dostoyevski