26 Şubat 2014, 23:05 ·
Bu satirlara dökülenler hiç kolay dökülmüyor, onca yaşanmişliğin ardina, kimi zaman anlaşilmaz duygular, kimi zaman huzun, kimi zamansa herşeyi içerir. Zaman, herşeye ilaç gibi görünür ilaç olamaz, ya tam deşer yarani ya tam kapattir kanayan yarani. Zamansiz olan herşey de vardi, hayatimiza ansizin girip bir selam verip cıkanlar da oldu elbet, herkesin olmuştur. Bir selamlik gelişe bir ömür mü bağiş edeyim. Neresin de bunun adalet. Ben ağlarken yanımda yoksan güldüğüm de de pek gölge yapma. İyi günümde herkes yanım da olur peki kötü günleri unutalim mi. İyi günler sonsuz değildi hiç bir zaman, kötü günler de olur insan hayatinda. Ve Sen birine daha bir şans vereceksin diye, benim içim de firtinalar kopar, Bilirim ki sana benim gözümle kimse bakmayacak, kimse de sana ben kadar değer yüklemeyecek ... köprüyü gecinceye kadar ayiya dayi diyecek hepsi bu.. Bana uzun uzun anlatmana gerek yok, sen kisa anlat ben uzun uzun anlarim zaten.
| K.K.D
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.