Juliette Nickli Üyeden Alıntı

Dün gece izledikten sonra zihnime takılı kalmıştı, araştırmak istedim ama gözlerim uykuya yenik düşmüştü. Bugün konuyu ve içeriğini araştırdığımda edindiğim bilgiler ışığında aldığım haz anlatılamaz herhalde.

Peki ya siz. Siz, bu kareografiyi ya da benzerini canlı izleme keyfini yaşadınız mı diye sormak isterim, haddim olmadan.
Pina'nın tiyatrosu Almaya'nın Wuppertal kentindedir.. Almaya'da bulunduğum dönemde oraya gitme fırsatı da bulmuştum lakin o zamanlar dans tiyatrosundan bihaberdim.. Ve Pina hala hayattaydı.. Anlayacağınız büyük fırsat tepmişim bilmeden.. Kalan gösteriler İstanbul'da yapılıyor. . Ya da Almaya'ya yeniden gitmek gerekiyor.. Ben de İstanbul'da yaşamıyorum.. Canlı izleme fırsatı bulamadım anlayacağınız ama ileriki dönemlerde bir fırsatını bulup Tanztheater Wuppertal'in gösterilerini izlemek istiyorum.. Bildiğim kadarıyla her yıl belirli zamanlarda başta Cafe Müller olmak üzere bir çok Pina'dan kalma oyun sahneliyorlar.. Umarım bir gün canlı izleme fırsatı bulurum.. Pina'sız olsa da..

Siz daha önce buna benzer bir oyunu canlı izlediniz mi?