Farkedmez Açık Profil bilgileri Farkedmez nickli üyeye özel mesaj gönderin Farkedmez nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Hepsi Manyak Bunların ! Üyelik tarihi 13 Nisan 2016 Bulunduğu yer Tel'aran'rhiod Mesajlar 20.014 Seslenildi 1781 Mesaj Etiketlendi 96 Konu Cevap: Moderatör Başvuru Formu 01 Mart 2017 11 Kartaliçe Nickli Üyeden Alıntı ADINIZ: Rabiaa S. MESLEĞİNİZ: Serbest Meslek YAŞADIĞINIZ YER: İstanbul YETKİLİ OLMAK İSTEDİĞİNİZ KATEGORİ: Beşiktaş MODERATÖRLÜK BİLGİNİZ NE KADAR: Çok yerde yöneticilik yaptım Özelden isim verebilirim. FORUMDA GÜNDE KAÇ SAAT BULUNABİLİRSİNİZ: max. 4 saat NEDEN MODERATÖR OLMAK İSTİYORSUNUZ: Yöneticilik ruhumda var BİR KAÇ CÜMLE İLE KENDİNİZİ TANITIN: Ben Beşiktaşlı, adaleti seven ve haksızlığa gelemeyen, bazen sinirli ama saygıyı aşmayan biriyim, azcık da olsa forum dünyasında çoğu insanın benimle alakalı bildiği bişey vardır. Arkadaşlar ben burayı doldurdum, sizde görürsünüz emek vericem Zamanı gelince artık inşallah diyelim oldu o zaman MİNİMUM 30 KONU VE 250 MESAJINIZ BULUNMALIDIR. Gerekli şartlar sağlandığında işleme alınacaktır. Alıntı