Nyenaira Açık Profil bilgileri Nyenaira nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 01 Nisan 2015 Bulunduğu yer "Orada.." (: Mesajlar 26.918 Seslenildi 1088 Mesaj Etiketlendi 93 Konu Ruh Hali Cevap: I came back? 04 Mart 2017 11 Damla Nickli Üyeden Alıntı Sana karşı olan duygularımı biliyorsun, hissetmek yeterli. Bazı şeylere yorum getirmek istemiyorum, sevmem ben öyle şeyleri. Mesela; forum oyunların dan laf sokma vb. bana tamamen ters şeyler. Yapmadım, yapılmasından da hoşlanmadım. Her neyse, en çok üzüldüğüm şey dün olmayan bir şeyi bile bile söylemendi. Sana kızmak için aradım ama, konuşmamız çok farklı yön de gelişti. Hep diyorum, ben ayak oyunlarından anlamam. Gönül insanıyım, sen de gönlümdesin bu yüzden belki de.* Tekrar, evine hoş geldin Duygu'm. dedim ya ben şimdi kavga mı edeceğim onunla diye.Bir tuhaf da oldum. Ses tonum kaç kere değişti mesela. Ama sevgimi saklamam mümkün olmadı sonra sen yaramazlık yapan öğrenciyi kulağından nazikçe çekip konuştun sanki. ya da sanki hiçbirşey olmamış gibi konuşuverdik belki de bu kadar zaman geçmeden o ilk konuşmanın arkası gelmeliydi. hoş buldum Damla'm zamanla artık acısını çıkarırız.