Coffee Queen Açık Profil bilgileri Coffee Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin Coffee Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Come onLet's twist again! Üyelik tarihi 28 Ekim 2016 Mesajlar 3.607 Seslenildi 455 Mesaj Etiketlendi 121 Konu Ruh Hali Cevap: Mutlu Yıllar Coffee Queen 05 Mart 2017 1 Fırat Nickli Üyeden Alıntı Günün kutlu olsun,pastanın kurtlu tarafını bana kesin Teşekkür ederiim Juliette Nickli Üyeden Alıntı En bi sekerlisinden, musmutlu yaşların olsun güzelliğim. Kalbin, yüzün ve ruhun hep gülümsesin. Teşekkür ederiim balımm Regex Nickli Üyeden Alıntı Doğum günün kutlu olsun @Coffee Queen. Bu forumda beğendiğin gülücük simgeleri gibi, yüzünden gülücüklerin eksik olmadığı yeni bir yaş ve mutlu bir yaşam dilerim. ^^ Teşekkür ederim Pia Nickli Üyeden Alıntı Nice güzel, musmutlu uzunca yaşlara inşallah @Coffee Queen .. Doğum günün kutlu olsun 'kahvesever' arkadaşımız. İyi ki varsın, iyi ki aramızdasın Teşekkür ederim Hesna Nickli Üyeden Alıntı Nice yeni yaşlarına ve guzel yıllarına @Coffee Queen, iyiki doğdun. Teşekkür ederim HolySpectre Nickli Üyeden Alıntı Mutlu yıllar @Coffee Queen. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum. Teşekkür ederiim Timur Bey Nickli Üyeden Alıntı Doğum gününüz kutlu olsun, nice senelere. Teşekkür ederiim Damla Nickli Üyeden Alıntı Doğum günün kutlu olsun biriciğim. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki bizimlesin. Sevdiklerinle - ailenle daha nice güzel yaşların olsun. Seviliyorsun.! Teşekkür ederim balımm Coldman Nickli Üyeden Alıntı Nice senelere, en kötü gününüz böyle olsun. Teşekkür ederim inşallah Deniz Nickli Üyeden Alıntı Mutlu sağlıklı yaşlar dilerim : ) Oyy teşekkür ederim balım - Herkese çok teşekkür ederim çok mutlu oldum Alıntı