Regex Nickli Üyeden Alıntı
Hayır, kapatabilse yine tamam diyeceğim. Bilgisayarına kurduğu dandik -ve muhtemelen içinde ayrı bir virüs barındıran- programa forumunuz.com yazıyor, port kısmına ne yazması gerektiğini bilmediği için önce bi' mavi ekran veriyor. "Port mu? Bu ne ola ki?" diyor. Giriyor Google'a, "haaa, genelde web sunucuda çalışan sitelerin çalıştığı port seksenmiş. 80 yazmam gerekiyormuş" diyor. Anlık gelen bilgiyle aydınlanma yaşayıp hedefe saldırıyı başlatıyor. Boyu uzadı mı? Yok. Siteyi kapatabildi mi? O da yok. Bak botneti geçtim, bir stresser'ı bile yok. Daha önce de söylediğim gibi; DDoS atarsın eyvallah da, kapanmazsa sıkıntı büyük.

Eskiden DDoS atıp siteyi kapatabilenler kendini heçkır zannederdi. Şimdi iş iyice ayağa düştü, birkaç saniye lag'da bırakıp CPU kullanımını köklettiği için anlık yavaşlamaya neden olan kendini bu sınıfa sokuyor. Gerçek hack bu değil dostum. Burayı okuyorsan bana gel, iki üç SQL açıklı site vereyim de az ekşının olsun.

@döngüsel yazarım her yere dedin, bak ben başladım. Sıra sende.

@Eth yine foruma özgün içerik kazandırdılar yia

Ya botneti benden daha az biliyorlarmış abi ya şu an aslında kendimi cahillikten kurtulmuş hissettim
temsili ben;

özgün içeriğe gelince de napak kendileri kaşınıyorlar kardeşşşşş

Edit: Yalnız atasözü gibi söz şey etmişsin abi bunu da yazalım ayrıca şuraya
"DDoS atarsın eyvallah da, kapanmazsa sıkıntı büyük."