Güzelmiş @Eth'm
Bende de;

•Odamı mutlaka ben temizlicem, dağınıksa ben toparlıcam. Eğer başkası yaparsa bunu, ne kadar iyi temizlerse temizlesin/düzeltirse düzeltsin, mutlaka bende o yaptıklarını bozar, kendim.yaparım.

•Karanlığı, geceyi, yalnızlığı çok seviyorum.
Ama asansöre gelince tık diye yalnızlık felan ölüyor. Bende klostrofobi {bilmeyenler için; kapalı alan korkusu} var. Asla ama asla, asansöre tek binemem.

•Çarşıya, pazara giderken illa yanımda bir kişi olacak. Nedendir, bunu bende bilmiyorum.

•Yoldan karşıya geçerken, hani derler ya sağa, sola felan bakın. Ben o hareketi 5-6 kere yapmadan geçmem. Çünkü bir keresinde araba yok diye tam karşıya geçerken, ara sokaktan çıkmasıyla, burun buruna gelmemiz bir oldu. Bacaklarımın ucunda kaldı araba. {Hani ölüme ramak kala derler ya, o hesap.}

•Simetri hastalığım yoktur aslında, ama arada esiyor bana. Mesela suanda oturduğum yerden atıyorum, TV'nin altındaki örtü 1cm kayık. Gidip illa onu düzelticem, yoksa izliyemem TV.
Ya da, TV'nin bir köşesinde minnacık bir leke var demi? Onu gördüm bende. Ama benim haricimde kimse dikkat etmedi. Önce otururum, konsatre olurum izlenen şeye, ama aklımda o lekede kaldığı için, illa gidip siler, öyle izlerim

Ve dahası var, uğrarım yine