16 Mart 2014, 00:26 ·
Belki de artik seninle dünya denen mekan da karşilaşamayacağiz, her hesap yarinlara kalabilir benim hiç bir hesabim kalmadi kimsenin yanına, ben biraksam da vazgeçsem de kul hakkini birakir mi ALLAH'im yanına. Bu dünya belki adil değil, belki adaletli değil bunlar umurum da da değil açikcasi, benim için tek bir adalet söz konusu birtek adalet herşeyin hakkini hakkiyla verir ALLAH. O'nun kattin da hiç bir insanin hiç birinden ne bir fazlasi vardir ne de bir eksiği, sevaplari günahlari dişinda. En büyük günahim ol, cehennem için odun da olurum ben. Yak sen ateşle ben sönmemek için herşeyi denerim, imkansizi dahi zorlarim. Yüreğin bir avuç kör ateş olsa, sirf onüç harfini duymak için canli canli girerim.Herşeyi göze alirken göze alinmamak nedir herkes bilmez bunu yaşayani bilir, yaşamayani nereden bilsin ki, İdam sehpasin daki suçlu olayim son dileğimi sor, sen diye haykirayim o zaman da vazgeçebilecekmişsin ki. Vazgeçemem sevmekten geçiyor olsa da engelleri kaldirmak da bir o kadar da zordur. Bir kalemde silinemeyen herşeyi bir kalemde silebilmek gerektiğin de silemiyorsan, silinirsin.
Kendi Kalemimden Dökülenler
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.