17 Mart 2014, 01:32 ·
Öyle gizli sevmiştim ki isimin birtek yüreğim de carpardi, öyle ki hiç kimseler seni bilmezdi. Kimseler de bilsin istemezdim yayğaraya gerek yoktu, Sakinan göze çöp batarmiş evet sakindim sakladim, batti. özeldin ya sadece bana özelsin, sadece bana özel olman yetiyordu, yeterdi. İsimini birtek kendi odamin buğulu camlarina yazardim, camin buğusu gidince yine kimseler görmeden silinirdi ordan ismin, bu bile beni mutlu ederdi. Adini buğulu odamin camina seni kalbime kazimiştim. Bir yağmur damlasi olsan, gözümden düşeceğine gönlümden düşseydin bütün bedenim sen diye içten içe haykirmaktan asla vazgeçmezdi, sen ki gözümden düşen yaş olmayi sectin gözden düşen yaş bir daha göze gelecekmi saniyordun aklın fikirin neredeydi, ben neredeyim diye şimdiler de soruyorsan ben cehennemin en ücra köşesindeyim ben cok yandim, yanımda olacaksan yanmadan gelemeyeceksin göze alabilecekmisin, göze alabilecek kadar kara mi gözlerin. Kahverengi gözlerim diyorum, gözlerine baktiğin da öyle gülücük atardi ki kalbindeki bütün dertlerini erttirdi öyle severek bakardi gözlerim sana, kahverengi gözlerim diyorum ne güzel de bakiyordu sana.
Kendi Kalemimden Dökülenler
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.