• Yasaklanan: @Creation
  • Yasaklanma süresi: Üyeliği kalıcı olarak durduruldu.
  • Yasaklanma nedeni: Ben sana forum açma demiyorum, hobi olarak yine aç. | İçerik hırsızlığı yasaktır. Seni çöplüğüne uğurlayalım.

Ek Bilgi:
Forumunuz.Com'da emek veren her kullanıcı, bizim değerimizdir. Bizim kullanıcılarımızın burada verdiği emekleri çalmak demek, bizden bir şey çalmak anlamına gelir ve bizce Jean-Paul Sartre'ın da dediği gibi; emek, en yüce değerdir. Senin gibi hırsızları çok gördük, böyle karakter yoksunluklarını her gördüğümüzdeyse yalnızca güldük. Eminim senin gibi çalarak/çırparak bir yerlere gelmeyi yeğleyen insan müsvettelerini görmeyi de sürdüreceğiz. Ne yaparsın? Stand-up uzmanlarımız sizlersiniz.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim! Her ne kadar eski düşmanım olsalar bile, yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Şu an kaydettiğin alan adı bile bir zamanlar piyasada tutmuş bir forumun başka bir uzantısıdır. O forum satılıp ilgisiz radeye düşeyazınca, spam konularla dolunca hemen isimden mayalanmaya kalkman da gözümden kaçmadı. Daha kendi alan adını oluşturamayan, özgünlükten bu denli uzak olan bir insanın; bu foruma gelip içerik çalmasını, yadırgayamıyorum doğrusu. Aslında çok güzel yadırgarım, o tanıtım yaptığın platformlarda âleme rezil rüsva da ederim. Hatta bunlarla da yetinmem, gider Google'a da spam bildirgesi oluştururum. Siteyi açtığın gibi çöpe atarsın ondan sonra. Sağda solda "301 exchange işlemi nasıl yapılır?" diye yana döne makale okumaya falan başlarsın ama korkma, bunları yapmayacağım sana ey hırsız dostum. Neden biliyor musun? Sen zamanını çalmakla geçirirsin, bense bu forum için kod yazmakla geçiririm. Sen zamanından ödün verip burada insanların emeğini çalabilirsin ama @Regex, kaliteden ödün verip; ne kendi zamanından ne de Forumunuz.Com'un zamanından sana armağan edebilecek kadar bonkör değildir.

Şimdi o özenti forumuna git. Yeni üyeciklerin sana sağ tuş yasağını geçmeyi de öğretir, güzelce bi' dedikodu yapıp rahatlatır. Haydi bakalım abisi, yolunuz açık olsun. Durmak yok, çalmaya devam. Sizin felsefeniz bu ne de olsa. Ama unutmayın, buradan çaldırmam. Burası profesyonel bir platform. Gidin yeni forumlarınızla eşdeğer çocuk parklarına takılın.

Bu da @Regex amcanızdan size bir ders olsun;
"Kızım, sana söylüyorum; gelinim, sen anla" misali.