Ünal Ok
21 Mart 2014, 23:44 · Ankara ·
Denize balik tutmaya gidenler, balik yakalamak için oltanin ucuna yem eklerler, Tuzaktir! bazi insanlar da uçkur için! Tuzak kurarlar; sevgi sözcüklerini tükettir, yenilerini ürettir!. Sahte sevgi, aşk sözcükleri yüreklerdeki boşluklardan ödün verildiği zaman geri dönüşü olmayan hatalara sebebiyet verir. Hatalar gözden kaçan ufak ama önemli yerlerde sakli, görebilmek için bardağin dolu tarafindan bakmak gerek. Boş bardak dolu görünür, dolu bardak da boş görünebilir bakiş acisidir. Görmek için bakmak gerekir, tarafsizca bakmak. İşte bütün mesele bu, olabilmek yada olamamak.
Kendi Kalemimden Dökülenler
K.K.D/CLD

Baki olan sözler olmadi hiç, verilen sözler de tutulmadi. Tutulsaydi unutmazdim değerliydi sözler ben de. Baki olan bir imzaydi asilinda beyaz sayfalara atilan, ayni sayfa da beraber imzamiz olmamişti bizim, hikayemiz de burda, tam burda bitmişti. üzüldük, kirildik, parçamparça olduk belki de, bunlarin hiç birisi, yetmiyor işte bir imza etmiyor işte o imzanla bağladin hayatini, başka bir hayatla, o hayat benim hayatim değil. Benim olmayan hayatin beni artik hiç oarali bile etmez bunlara rağmen hala benden fayda bekleme sözün kisasi bu.

K.K.D