Damla Nickli Üyeden Alıntı
Canım @Asrevya ablacığım.
Abla demek, hayat demektir der annem.
Kimi zaman aldığın nefeste, kardeşim diyebilme, kimi zaman üzüldüğün de karşında bulabilmedir abla.
Abla candır, yanındadır.
İlla ki aynı kandan olmanız gerekmez abla-kardeş olmak için. Gönülden gönüle sevgidir kardeşlik. Bir yoldur. Gönül yoludur. (Bilmeyene anlatma, garibim ne bilsin)
Ablam öyle birisidir ki, severse gönülden sever, kol-kanat serer. Yapıcı, merhametli, içi dışı bir, oyunları olmayan, sevgi doludur. Sıcacıktır benim canım ablam.
Siz yeter ki, o gönüle girmesini bilin efendim, bilin. bilmiyorsanız suçu kendinizde arayın.
Bizim sevgimiz menfaatsizdir, bizim sevgimiz içtendir, bizim sevgimiz dosdoğrudur.
Aslında yazacak o kadar çok şey var ki, ama bazen kelimelerin bittiği an vardır.
İşte o anlardan birisi.
Bütün samimiyetimle söylüyorum, yüreğimi ortaya koyarak söylüyorum seni çok seviyorum ablacığım.
İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin.
Canımın içi @
Damla'm,

O kadar güzel ,o kadar yürekten,o kadar sımsıcacık kalbinle yazmışsın ki,ne söylesem eksik kalacak sanki.
Seni üç yıl önce nasıl tanıyıp sevdiysem bu aradan geçen üç yıldan sonra daha fazlası ile tanıma ve o hazine yüreğine hayran olma nimetine kavuştum.
Bir genç kızın onurlu,dirayetli duruşu yanında onu tümleyen hassas,sevecen,hoşgörülü,sahipkar yüreği ile karşımda gerçek bir hanımefendi ile olduğumu biliyorum.
Sanalda bu kriterleri aynı anda barındırmak çok zordur.Mert ve temiz kalabilerek ,insanlığını kaybetmeden varolabilmek için önce özel bir kalp olmayı gerçek hayatta yaşam biçimine dönüştürmüş olmak gerekir.
İşte seni böylesine pamuklar içinde ,o berrak yüreğinle bize armağan sunan sevgili ailenin ellerinden öpüyorum.
Biriciğimsin,yüreği derinimsin.

Özelliğin katre katre Damla olarak bize verdiğin sevginin samimiyetinde yansıyor.
Burası bir forum değil benim için,bir aile.
Güller sultanım,yüzün hep tebessümle aydınlansın.
Seni çok çok seviyorum biriciğim
Angel Nickli Üyeden Alıntı
Manevi kardesligi ne guzel anlatmissin Damlacim
Sevgili @
Angel,o güzel yüreğin ile sen de bizim kardeşimizsin.
İyi ki varsın