@AftieL : Öğrenci. Benden küçük ama bna abla demesini kabullenemediğimden, ben ona "dede" diyorum ve Espriyi kaldırabiliyor. İyi anlaşıyoruz

@Criminal : Kahve ısmarlayan bir arkadaşım. Birebir öyle sohbetim olmadı ama, sakin sessiz efendi bir arkadaşımız (:

@DeLifisek : Ah o Murat yok mu o Murat Muradddd dicem de olmayacak Cana yakın, konuşkan, efendi, gerçekten özü ve sözü bir arkadaşım. (:

@Gabriel : Siz onun sessiz, sakin durduğuna bakmayın Tabiki öyle hatta oyunlarda bile hiç göremezsiniz. Çünkü oyunlarla hiç arası yok. Ama gerçekten çok iyi bir kişiliğe sahip.. ^^

@Juliette : Onun nickini görünce hep "pamuk prenses" gelir aklıma. Nedendir, bende bilmiyorum. Ama çok tatlı kendisi. İyi ki var

@Lucas Hood : Yeni bir arkadaşımız, daha dün geldi ve @Timur Bey 'in dd dostu. Zaman içinde tanırız birbirimizi. Hoşgelmişsin diyelim ^^

@Toprak : Ben ona hep "uyuzların ve gıcıkların efendisi" diyorum O da iyi bir arkadaşımız, cana yakın, konuşkan ve espri kaldırabilen birisi. (:

@Vent : Bir ara çok geliyordu. Bu sıralar kayıp..

@Wick : Efendi, konuşmayı pek sevmez aslında ama cana yakındır. Beşiktaşkoliktir tam anlamıyla (:

@ZeiBack : Tam bir espritüeldir. Onunla birebir konuşmayan birisi, onun her dediğini yanlış anlar ve bozulur. Ben de bazen kızıyorum ve o bunun farkında; ama gerçekten çok teşekkür ederim.. Kırmamaya çabalayarak kendisini geri vitese atıyor içten, doğal, yapmacıklığı olmayan bir arkadaşımız.