30 Mart 2014, 00:49 ·
Kalbin de kapisi var miydi, Girmeye calişirken, nazikliğin dibinde olunurdu, Kalbe girmek için kalbe ulaşmaya calişilirken. Peki ya bu girişin çikişi da olacaksa, Giriş ile çıkış arasindaki fark sonuçta anlaşilir! Çıkarken asabiyetin, ağresifliğin son demleriyle mi kapatilir, nazikliğin dibinde acilan kapi ! Çıkarken bir gün bir kez daha geri dönebilirim diye düşünmek gelmez değil mi aklina, ya bir gün komşu komşunun külüne muhtaç olduğu gibi muhtac olursan ne yapacaksin, hangi yüzünle tekrar kapi çalmaya cürret edeceksin tabi bunu düşünmezsin. Cıkarken kapilari sert kapatmayin tekrar açmaya ihtiyaciniz olursa kapi yüzünüze kapali kalmamiş olabilir ihtimal de olsa hiç açilmayacak olmasindan daha kötü de değildir. Hiç bir kapi tek kullanimlik değildir bir girdiğiniz kapidan cıkmak da isteyeceksiniz, girişinizle cıkışınız ayni değilse, bir yerde yanliş olan yanliş giden birşeyler olmuştur.
Kendi Kalemimden Dökülenler
bir yanım yazdı,
bir yanımda kış!
bir yanım daha vardı güz,
bir yanımda sen yøktun!
"
ben sana yakındım,
sen ise hep yakındın."
ben çøk şâîr değilim, şîîr çøk...
&
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öhü öhü,
ehe ehe. ^^
|
Ben kendime yabancı, sen kendine yalancı.