Whisper Açık Profil bilgileri Whisper nickli üyeye özel mesaj gönderin Whisper nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 05 Nisan 2015 Bulunduğu yer Bursa Mesajlar 221 Seslenildi 51 Mesaj Etiketlendi 23 Konu Ruh Hali Cevap: Allah'a Tanrı Demek. 08 Nisan 2015 1 SıcakKahve Nickli Üyeden Alıntı Bakın bakalım... Şimdi bakalım Peygamberlerimiz Tanrı kelimesini kullanmışlar mı Hz. Muhammed: “O, sadece tek bir tanrıdır!â€� Enam 19 “Ben de sizin gibi bir insanım. Ancak, tanrınızın bir tek tanrı olduğu bana vahyediliyor. â€� Kehf 110 “Bana şu vahyediliyor: “Tanrınız ancak bir tek tanrıdır. â€� Enbiya 108 Hz. Nuh: “Ey toplumum! Allah`a kulluk ve ibadet edin. Sizin ondan başka tanrınız yok. â€�Araf 59 Hz. Şuayb: “Ey toplumum! Allah`a kulluk edin. O`ndan başka tanrınız yok sizin. â€� Hud 84 Hatta bakın, Allah, Ehlikitap’a ne söylememizi istiyor: Şöyle deyin: “Bize indirilene de size indirilene de iman ettik; tanrımız ve tanrınız bir. Ve biz O`na teslim olanlarız. â€� Ankebut 46 Tanrımız Allah oldukça,Tanrı kelimesinin korkulacak bir tarafı yok.Görüldüğü gibi Kuran’da Tanrı kelimesi onlarca kez geçmektedir. @blazeofglory zaten çok güzel izahını yaptı kurana göre yaptı... İyi günler Şaka gibisiniz Aslında yazdığınız tüm bu ayetlerde beni haklı çıkartıyorsunuz teşekkür ederim Konu Whisper tarafından (08 Nisan 2015 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir. Alıntı