Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Ülkenin geleceğini etkileyecek çok önemli bir oylamanın sonuna gelindi.

Avrupalıların,Pkklıların vb.'nin yaptığı hayır çalışmaları işe yaramadı.

Şimdi Türkiye'nin daha fazla yükseleceği sürece girilmiş bulunulmakta.

Milletimize hayırlı uğurlu olsun.
Sana katılmıyorum dostum. Avrupa'nın algı operasyonu yaptığını, evet çıkmasını desteklediğini ve bu değişikliğin ülkemizi geriye götüreceğinin su götürmez olduğunu düşünüyorum. Resmen Suriye Anayasası içerisinde yer alan birçok maddeyi aynen geçirdik ve bu, ilerisi için bir adım olarak empoze edildi ancak bu ülkenin hükümeti değil miydi Suriye'nin demokratik olmayışını her fırsatta dile getiren?

En büyük sorunumuz da buydu aslında. Hayır diyenler, neye ve niçin hayır dediğini biliyor. Ancak evet diyenler, Avrupa ve terör örgütlerine karşı bir inat uğruna oylarını kullandığını düşünüyor. Herkes için böyle demiyorum ancak bir genelleme yapacak olduğumuzda maalesef durum bu.

Ayrıca PKK terör örgütünün eyalet muhabbetinden dolayı evet için çalıştığı kanısındayım. İstatistikleri tek tek takip ettim. Hayır için çalışsaydı 2015 seçimlerinde HDP'nin birinci parti çıktığı birçok ilde evet çıkmazdı. Tamam, Diyarbakır gibi hayır oyunun kazandığı Kürt nüfusunun yoğunlukta olduğu iller de yok değil ancak HDP'nin hayır politikasının arkasında bu örgütün bir evet çalışması yaptığı dışındaki bir duruma da beni kimse ikna edemez.

Neyse, hayırlısı artık...